| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Result PMR yang terok :'(
Wednesday, 21 December 2011 | 23:45 | 0 Talking ♥
Assalamualaikum :) . Haiii semua . Hari nie amek result PMR kan ? Tadi shera pergi sekolah dengan beruk beruk shera , hareena dengan jeeha . Dalam pukul 10 lebih kitaorang pergi . Pergi sekolah jalan kaki , dah lah hujan . Tak apa demi nak amek result sanggup kena hujan . Memang cuak gilaa lah kan . Muka masing masing dalam ketakutan . Lepas tuh sampai jee terus pergi dewan . Shera tengok budak budak yang dah amek tuh muka semua happy jee , ada yang sedih lah jugak . Kitaorang makin takut . Shera terus pergi dewan than jumpa dengan cikgu . Tanye cikgu mana result saya . Than dah tandatangan bagai . cikgu cari cari slip aku tak ada . Than cikgu cakap bapak kawan shera teramek rupanya . Shera ingat hilang , dah takut gila . Than dah tukar balik dengan kawan shera tuh . Lepas tuh cepat cepat tengok result . Keputusan shera terok gila . Sedih sangat :( . Shera dapat 1B1C4D2E . Terok kan ? Than kitaorang balik , shera tunjuk dekat mak shera result yang shera dapat . Mak cakap okey lah tuh . Makk soryy tau adek tak boleh nak dapat A . Adek dah berusaha dah sedaya upaya adek , tapi adek dapat tuh jee . Adek mintak maaf :( . Tak apa nanti SPM adek belajar betul betul . Okey pada yang dapat A tuh tahniah shera ucap kan . Kepada yang tak dapat A usaha lagi tau tau .
okey dah tuh nak share dengan korang . Kbyeee . Iloveyou :')

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan