| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Have be taken :D
Saturday, 21 January 2012 | 01:18 | 0 Talking ♥
Hai assalamualaikum semua :D . Okey nampak tak tajuk dekat atas tuh HAVE BE TAKEN ? Hahaha . Sekarang aku telah menjadi milik PUTERA AMIRUL a.k.a ahchong . Kenal tak kenal tak ? 19.1.2012 kitaorang couple , pukul 5.30 petang . Sekarang dia dah jadi pengganti capital S , dia jaga aku dengan baik , tak macam capital S tuh , tak pernah nak hargai perasaan aku . Errr bodoh  punya jantan >.< , Okey sambong cerita pasal have be taken . Biyy I harap kann relationship kita kekal lama tauu . Amin ;) . Jangan main kayu tiga tauu , jangan sakit kan hati I tauu . Biyy dah janji kann tak main kayu tiga , kalau biyy main kayu tiga jugak I bunuh biy dengan perempuan tuh sekali I bunuh , ( konon konon je) . Hahahaha :D . Biy nak tahu tak biy dah berjaya buat I lupa dekat Capital S tuhh . Alhamdulilah :'D . Okey sampai disini saje cerita aku . Kbyeee . Iloveyoudoubletriple PUTERA AMIRUL <3 

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan

Hai assalamualaikum semua :D . Okey nampak tak tajuk dekat atas tuh HAVE BE TAKEN ? Hahaha . Sekarang aku telah menjadi milik PUTERA AMIRUL a.k.a ahchong . Kenal tak kenal tak ? 19.1.2012 kitaorang couple , pukul 5.30 petang . Sekarang dia dah jadi pengganti capital S , dia jaga aku dengan baik , tak macam capital S tuh , tak pernah nak hargai perasaan aku . Errr bodoh  punya jantan >.< , Okey sambong cerita pasal have be taken . Biyy I harap kann relationship kita kekal lama tauu . Amin ;) . Jangan main kayu tiga tauu , jangan sakit kan hati I tauu . Biyy dah janji kann tak main kayu tiga , kalau biyy main kayu tiga jugak I bunuh biy dengan perempuan tuh sekali I bunuh , ( konon konon je) . Hahahaha :D . Biy nak tahu tak biy dah berjaya buat I lupa dekat Capital S tuhh . Alhamdulilah :'D . Okey sampai disini saje cerita aku . Kbyeee . Iloveyoudoubletriple PUTERA AMIRUL <3 

Older PostNewer Post