| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Jeeha Bongek :(
Wednesday, 4 January 2012 | 23:22 | 0 Talking ♥
Hai assalamualaikum semua :D . Okey nama tak nama dekat atas tuh ? Nampak ? Okey bagus . JEEHA BONGEK korang kenal kann ? Kalau tak kenal pergi search , nak tahu kenapa aku cerita pasal dia ? Nak tahu ? Okeyy mehh sini baca blog kitaa . Dia kann nak balik cinta dia yang lama , tapi tak dapat dapat pun :( . Nak tahu sebab apa ? Sebab Capital I dia tuhh dah tak cinta kan dia lagi . Tapi dia cinta kan capital I gila babeng , dia sayang sangat sangat . Tapi nak buat acano budak tuh dah tak cinta dah tak sayang jeehaa . Kesian kann dia ? :( . Tadi masa rehat dia boleh terserempak dengan budak capital I dia tuhh , dah dia nanges , terus takk ada mood . Alahaii -,- . Kadang kadang aku tak suka tengok dia nanges sebab kan lelaki tuhh . Dah banyak kali kott budak lelaki tuh maki maki dia , tapi dia tetap sayang kann capital I diaa . Dia nak perjuangkan cintaa dia yang lama . Tapi capital I buat tak tahu jee . Jahat kan ? Tapi kitaa tak boleh nak buat apa , sebab hati dia dah tertutup untuk jeehaa . Walau macam mana pun jeeha kena terima jugak yang capital I dah tak sayang jeeha . Sabar wokk :/ . Tadi masa on the way nak balik sekolah , dia ada cakap kalau lah bomoh tuh tak haram dah lama dah dia bomoh kan capital I supaya suka kan kan dia balik , tapi bomoh tuh haram bukan halal so aku tak boleh nak buat apa . Awok aku tahu nanti kau akan dapat lelaki yang jauh lagi baik dari capital I tuhh , tapi kau kena sabar dan terus bersabar . Nanti kau akan dapat jugak pengganti dia . Trust mee :') . Okey aku nak nasihat kann kau , kau jangan nak mengharap kan benda yang tak pasti , dengar tuhh gemokk :D . Okey dah penat taip . Kbyeee . ILOVEYOUMOREANDMORE GUYS :)

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan