| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Keliru --'
Saturday, 17 March 2012 | 08:37 | 0 Talking ♥
Assalamualaikum :) Dah lama kann aku takk update blog ? Act aku malas kott nak update :3 . Nampak kann title dekat atas tuh ? KELIRU . Aku sedang keliru dengan perasaan dan hati aku sekarang nie terhadap dia :'( . Aku takk tahu kenapa mesti jadi macam nie . Mybe cabaran untuk aku kott , sejak dia buat hal kali kedua aku terus jadi macam nie . Haihhh ==' . Kenapa kenapa ? Sedihh kott kalau aku terus mcam nie je . Aku takk kuat =( . Aku kadang kadang okey kadang kadang takk . Kawan kawan aku punn dah perasan aku jadi macam nie . Biy aku mintak maaf kalau aku dah tak boleh bahagia kann kau , aku nak mintak maaf kalau aku dah takk macam dulu . Aku harap kau faham keadaan aku ea . Aku takk nakk kau bosan dohh dengan aku yang sekarang , mesti kau nak shera yang dulu kann . Bagi aku masa ea untuk jadi shera yang dulu . Aku takk tahu kenapa aku jadi macam nie . Aku mintak maaf sangat sangat dekat kau biyy :/ . Aku takk nakk kau perasan yang aku jadi macam nie tapi kau cakap dengan aku kau dah perasan lama . Ohh goshh :'/ . kau cakap dengan aku , aku dah berubah tapi kau kena tahu hati aku takk pernah berubah . Hati aku tetap ada kau tau biy . Malam nie kita takk text pun kann , kau call aku banyak kali tapi aku takk angkat punn call kauu . Kesian kauu biyy :< . Kau mesti tengah risau pasal aku kann . I'm so sorry . Aku tahu kau akan call sampai aku angkat tapi aku tetap takk kann angkat . Nak tahu sebab apa ? Sebab aku takk boleh nak cakap dengan kau , nanti hati kauu sedih , aku nak nanges . Aku takk nakk kau tahu yang aku tengah serabut . Aku takk nak kau risau pasal aku . Biy kau ingat kann hari isnin nie 2 month kita bersama . Baru 2 month biy kita dah jadi macam nie . Tapi aku tetap dengan kau <3 . Aku sayang kau tauu gemokk . Esok kau dah balik asrama , kau jaga diri elok elok tau . Dalam keadaan aku macam nie kawan kawan yang ada dengan aku Hareena Ary and Fieka Shafieka . Thankyou korang ada untuk aku :') . Iloveyoudamnmuch dohh :* . Biy , bagi aku masa untuk aku betul kann diri aku okeyy . Aku dah bagi kau peluang kedua kau jangan sia sia kann tau , jangan buat hal lagi tau . Janji dengan aku ? . Okey thankyou biy still terima aku lagi . Iloveyoumore biy <3 . Byeeeeeee :'D

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan