| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Putus :(
Friday, 23 March 2012 | 21:26 | 0 Talking ♥
Assalamualikum :') . Tajuk aku hari nie PUTUS . Sedih wey aku harinie , tapi aku tetap kena lepas kan dia jugak aku tak nak tipu diri aku , aku tak nak tipu diri dia . Aku tahu dia pun sedih jugakk tapi aku mintak maaf biyy sebab aku buat semua nie . Aku mintak break pun sebab kau , aku berubah pun sebab kau . Semua sebab kau weyy , Aku tak tahu nak buat apa lagi , break lah yang jalan terbaik . Malam tadi tepat pukul 1 pagi aku lepas kan kau . 2 bulan aku dengan kau kan biyy , tapi dalam masa 2 bulan tuh dah dua kali kau buat hal yang buat hati aku sakit biyy . Aku tetap bagi kau peluang sebab aku sayang kau sangat sangat tapi kali kedua kau buat hal lagi hati kau dah tak ada dekat aku . Aku dah pulang kan balik hati aku dekat kau . Ramai yang bagi semangat dekat aku . Harena , dany , afifah , acap , aimie ashley , akhmal hakim , zanie aziz  ramai lagi kott . Aku happy sebab ada kawan macam diaorang tuh . Tak lupa jugakk kawan baik kau biyy pun bagi aku semangat , fhzie . Fhzie terima kasih bagi aku semangat dohh . Kau punn faham aku macam mana kann . Aku nak mintak maaf aku tak dapat nak tahan kan relay kita nie biyy . Aku tak nak kau rasa tertipu biyy . Aku mintak maaf sangat sangat . Tadi kau text aku , kau sanggop kan cakap macam nie dekat aku . Korang baca lah text dia nie "aku janji dengan kau , aku tak kan couple dengan siapa siapa . Tapi aku tahu kau mesti cakap tak guna janji dengan kau kan . Kau dah buat aku hilang mood kann . Aku janji dengan diri aku , aku tak kan pandang muka kau lagi and tak kan berbual dengan kau langsong . Nie kali terakhir aku cakap pada kau yang aku cinta and sayang kau gila gila " . Aku nanges baca text dari dia yang nie . Dia sanggop takk nak tengok muka aku langsong , tak nak cakap dengan aku . Tak apa lah acong , mybe kau dah benci aku tapi kau kena ingat yang aku TAK KAN PERNAH BENCI KAU WALAU SEDIKIT PUN . Byee guyss . Meloveyou :'(

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan