| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
My superhero zanie :D
Sunday, 15 April 2012 | 06:45 | 0 Talking ♥
   Assalamualaikum :D . Hai brother sister . Okey tajuk aku hari nie MY SUPERHERO ZANIE . Nampakk kann gambar dekat atas tuh ? Dia lah superhero aku . Dia comel , dia baik , dia pendek , dia sayang saya . Yeah itu pentingg . Dia agakk panas baran lah jugakk , kalau dia merajuk susah ohh nakk pujukk kalah kalau aku merajuk . Okey dia memang suka menganjing aku , dia suka nohh meleret . Kalau aku merajuk dia tak ada nya nak pujukk , dia biar kann aku merajuk . Dia pujuk pun just cakap ILOVEYOU SAYANG . Haha dia gedikk nakk mati bhai . Dia selalu suka cari pasal dengan aku , aku sabar dengan kau biyy . Pakal je pakwe tau , kalau bukan pakwe dah lama aku hempokk kauu . Haha :D . Okey dengan nie aku nak cakap MUHD SYAZANI BIN ABDUL AZIZ iloveyouthanyouknow biyy :D . Byeee guyss :* #aku dengan dia tak fake punn , real babyy :D

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan