| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Rindu
Saturday, 26 May 2012 | 06:19 | 0 Talking ♥

Assalamualaikum :D . Hai guyssss , k title aku  hari nie rindu k . Rindu dekat ZANIE AZIZ :( . Rindu diaa weyy , dia rindu aku tak ? Hmmm . Tadi aku nampak dia dekat rumah kawan aku , serious doh aku happy gila dapat tengok muka kau even dari jauhh . Tapi pada masa yang sama aku sedihh sebab aku tak dapat nak jumpa kau :'( . Wey tadi aku rasa macam nak peluk kau je wey , sumpah aku rindu kau gilaa . Tapi sayangnyaa aku tak dapat buat tuh semua :/ . Kenapa wey kau tinggal kan aku ? Aku nak kau terima aku balik tapi kau hmmm . Sedih doh aku kalau aku ingat masa kita couple duluu . Ya allah aku takk kuatt :( . Ramai yang cakap dengan aku jangan tunggu kau nanti aku sendiri yang kecewa tapi aku sanggop doh tunggu kau . Walau apa apa pun terjadi aku tetap sayang kau zanie :( . Kbyee . Iloveyouu awakk :(


Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan