| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Single :')
Friday, 1 June 2012 | 01:38 | 0 Talking ♥
Assalamualaikum , sayy hai guysss :) . Sihat ? Okayy good . Hah cerita aku hari ini single . Ulang lagi sekali SINGLE okayyyy . Hm jodoh tak panjang k . So sad babyyyy :( . Okay 22 may k aku break dengan dia . Hari tuh palingg sedih k . Hanya tuhan je yang tahuu . Aku sayang dia weyy , ulang lagi sekali AKU SAYANG DIA . K penat aku kena ulang je . hihi . K hari selasa nie kalau dengan dia lagi dah 2 bulan k aku dengan dia , tapi kitaorang sempat sebulan je wey . Ya allah sedih nyaaa :( . Tapi ada sebabnyaa kitaorang tak dapat nak bersatu . aku accept sebab tuh . Hm :/ . K hari rabu harituh aku jumpa diaa dekat mall . Happy sangat wey , dia comel je . hihi . Okay sekarang kitaorang baik sebagai seorang kawan :D . Gambar dekat atas tuh masa aku jumpa dia . Tengok tuh bukan main lagi aku senyum . Hehe ;) . K iloveyou zanie <3

Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan