| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Hari Bahagia Dan Hari Kesedihan Buat Saya :')
Saturday, 8 September 2012 | 05:59 | 0 Talking ♥
 Assalamualaikum :') . Hai guysss , dah lama kan Shera tak buat blog . Berabuk dah blog Shera nie fuhhh *tiup habuk* hahaa . K 3.9.1996 Shera dilahirkan didunia nie pada pukul 1.42 petanggg :') Alhamdulilah Shera dah 16 tahun . Yeayyyyy dahh besar :'D hihi . K mesti korang macam pelik je kan title aku hari nie haha . Aku cerita hari bahagia dulu k . Hari isnin hari jadi sayaa , happy sangat sebab ramai yang wish . Hahaa :'p . Happy jugak sebab aku kena baling tepung semalam -.- . Kuang hajak diaorang kena kan aku , yek yek ajak aku lepak sekali hah amek kau kena 3 bungkus tepung , kalau korang buat kuih lagi bagus tau -..-'' . Teha loopy yang rancang semua nie . Gua tak puas hati dengan diaa . Hahaa putih macam zombi muka akuu semalam .
*nie gambar aku kena baling tepung , atas suci je muka yang bawah dah macam zombi . haha*




K pada tarikh 3.9.2012 malam aku nanges satu malam . Sebab apa? Sebab break dengan anak said :'/ . Weyyy malam birthday aku wey , sape yang tak sedih kan? Hm tapi tak apa dah tuh keputusan diaa . Sebab apa break dengan dia? Biar aku je yang tahu :'( . Even sebabnya buat aku rasa sakit hati aku tapi aku terima jugakk . Aku tahu aku kenal dengan dia secara tiba tiba and rasa sayang dia tuh tak sama dengan sayang dia dekat budak tuh . Tuh hadiah paling perit yang aku pernah terima selama 16 tahun aku hidup . Tak apa Allah dah tetap kan tuh dugaan untuk aku . Walaupun sekarang dah tak ada apa apa tapi kami kawan :'D . Kawan yang sangatt rapat katanyaa hihi :') . Dia cakap dia taknak tengok aku sedih , dia nak happy kan aku . K terima kasih yee kambingg :'p . Aku tersenyum dengan cara kau layan aku sebagai 'kawan' . Disebabkan banyak sangat kenangan dengan dia buat aku kadang kadang happy kadang kadang down :'/ . Time aku down ramai yang ada dengan aku . Terima kasih :) . Macam macam cara diaorang buat supaya aku tak sedih sedih . Lagi lagi si harena dengan bongekk hahaa . Nak tahu sape mereka ? Tengok bawah :'D










*Mereka bagi macam macam semangat untuk saya . Terima Kasih :'*


K Gambar terakhir gambar anak said , nampak kan dia pegang gambar sape tuh :') hee muka sayaa . K dekat gambar tuh dia tulis  'aku mencintainya dengan sederhana seperti kata kayu kepada api yang menjadikanya abu' huaa dia jiwangg . haha k tak apa saya suka ayat tuh wahai anak said :') . Sebulan sahaja saya dapat jaga awak dengan baik . Saya mintak maaf kalau ada salah . Last word iloveyou biy :'* bye jaga diri baik baik :'/




Older Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan