| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Hari Bahagia Dan Hari Kesedihan Buat Saya :')
Saturday, 8 September 2012 | 05:59 | 0 Talking ♥
 Assalamualaikum :') . Hai guysss , dah lama kan Shera tak buat blog . Berabuk dah blog Shera nie fuhhh *tiup habuk* hahaa . K 3.9.1996 Shera dilahirkan didunia nie pada pukul 1.42 petanggg :') Alhamdulilah Shera dah 16 tahun . Yeayyyyy dahh besar :'D hihi . K mesti korang macam pelik je kan title aku hari nie haha . Aku cerita hari bahagia dulu k . Hari isnin hari jadi sayaa , happy sangat sebab ramai yang wish . Hahaa :'p . Happy jugak sebab aku kena baling tepung semalam -.- . Kuang hajak diaorang kena kan aku , yek yek ajak aku lepak sekali hah amek kau kena 3 bungkus tepung , kalau korang buat kuih lagi bagus tau -..-'' . Teha loopy yang rancang semua nie . Gua tak puas hati dengan diaa . Hahaa putih macam zombi muka akuu semalam .
*nie gambar aku kena baling tepung , atas suci je muka yang bawah dah macam zombi . haha*




K pada tarikh 3.9.2012 malam aku nanges satu malam . Sebab apa? Sebab break dengan anak said :'/ . Weyyy malam birthday aku wey , sape yang tak sedih kan? Hm tapi tak apa dah tuh keputusan diaa . Sebab apa break dengan dia? Biar aku je yang tahu :'( . Even sebabnya buat aku rasa sakit hati aku tapi aku terima jugakk . Aku tahu aku kenal dengan dia secara tiba tiba and rasa sayang dia tuh tak sama dengan sayang dia dekat budak tuh . Tuh hadiah paling perit yang aku pernah terima selama 16 tahun aku hidup . Tak apa Allah dah tetap kan tuh dugaan untuk aku . Walaupun sekarang dah tak ada apa apa tapi kami kawan :'D . Kawan yang sangatt rapat katanyaa hihi :') . Dia cakap dia taknak tengok aku sedih , dia nak happy kan aku . K terima kasih yee kambingg :'p . Aku tersenyum dengan cara kau layan aku sebagai 'kawan' . Disebabkan banyak sangat kenangan dengan dia buat aku kadang kadang happy kadang kadang down :'/ . Time aku down ramai yang ada dengan aku . Terima kasih :) . Macam macam cara diaorang buat supaya aku tak sedih sedih . Lagi lagi si harena dengan bongekk hahaa . Nak tahu sape mereka ? Tengok bawah :'D










*Mereka bagi macam macam semangat untuk saya . Terima Kasih :'*


K Gambar terakhir gambar anak said , nampak kan dia pegang gambar sape tuh :') hee muka sayaa . K dekat gambar tuh dia tulis  'aku mencintainya dengan sederhana seperti kata kayu kepada api yang menjadikanya abu' huaa dia jiwangg . haha k tak apa saya suka ayat tuh wahai anak said :') . Sebulan sahaja saya dapat jaga awak dengan baik . Saya mintak maaf kalau ada salah . Last word iloveyou biy :'* bye jaga diri baik baik :'/



Kawan ♥
Tuesday, 7 August 2012 | 00:19 | 0 Talking ♥


Assalamualaikum . Hai guysss :') . Sihat tak ? Okay good kalau sihat . Puasa tak ? Haha eee tak puasa :p . Okay nampak kan gambar dekat atas tuh ? Disitu adanya SHERA LOOPY , HAREENA ARY , JEEHA BONGEK ♥ . Kami kawan tapi sekarang tengah ada salah faham :/ . Kitaorang gaduh lah woi , aku tak suka gaduh . Aku nak berbaik macam duluu . Biasa lah kan kawan gaduh dengan kawan tapi serious kali nie memang teruk gila wey . Sejak malam sabtu harituh kitaorang gaduh masuk harinie dah 4 hari dah . Kitaorang tak pernah gaduh sampai lama macam nie . Sedih tahu tak :'( . Gaduh sebab apa aku tak boleh bagitahu , rahsia :p haha . Act aku , harena gaduh dengan jeeha tuh hah . Aku dengan harena dah mintak maaf dengan dia tapi ego dia yang tinggi tuh tak dapat nak maaf kan aku dengan harena :/ . Aku kenal dengan jeeha dah lama so aku tahu perangai dia acane . Dia keras kepala k sebab tuh susah nak maaf kan . Hm tapi aku biarkan je dulu jeeha nie . Aku nak dia sejuk kan dulu hati diaa . Jeeha sekarang dah tak macam jeeha dulu , dia cakap dia berubah ada sebab tapi dia taknak bagitahu sebab nya apa . Ya allah tolongg lah jeeha jangan macam nie :( . Sedih k kau reply text ena macam tuh , aku tak sangka k kau reply macam tuh . Aku yang baca nie pun dah nanges kau tahu tak . Kitaorang tahu kitaorang ada salah jugak dengan kau sebab tuh kitaorang mintak maaf dengan kau tapi kau ? Susah aku nak cakap :/ . Aku sedih kalau kita gaduh je macam nie :/ woi bila nak berbaik woi ? Aku nie dah lah satu kelas dengan kau jeeha , duduk sebelah kau lagi . Aku tak sanggup nak tengok muka kau nanti aku sedih . Serious :< . Aku tak sekolah tadi sebab aku taknak tengok muka kau . Kita dah berkawan lama kan jeeha ? lama sangatt . Kau dah macam sebahagia family aku dah . Mak aku pun dah anggap kau macam anak dia . Semalam aku tibatiba ingat masa kita excident , kau ada dengan aku masa dekat hospital , kau pegang kuat tangan aku masa doktor tuh cuci kaki aku . Yang kelakarnya kau pulak yang jerit jerit , aku watlek jee . haha apalah kau . Semua tuh kita boleh buat kenangan kan ? Kau cakap dengan aku , kita sahabat selamanyaa . Apa kita buat semua nya sama sama sampaikan excident pun kita sama sama . Setiap malam kau text aku , kau tanya aku okay ke tak . Risau noh kau dengan aku kan? Hihi :') . Bapak aku risau sangat dekat kau sampai dia mintak orang surau buat kan air yassin untuk kau . Masa pergi cuci luka kaki aku , kau jugak yang teman aku , kau jugak yang tolak kerusi roda aku :'D . Kau cakap nanti nak shopping barang raya , kau nak shopping sama sama dengan aku . Aku tak sabar dah nie nak shopping dengan kau :'D . Tapi sekarang kita boleh jadi macam nie ek :( . Maaf kan aku jeeha . Aku sayang kau k , sayang kau gila . Aku nak gelak gelak , manja manja dengan kau macam dulu :') . Aku rindu saat saat tuh semua :') . Iloveyou
                           *Gambar dekat atas nie semuanya bila aku bersama dengan bongek :')*
Maafkan saya jika ada salah :')
Friday, 29 June 2012 | 22:17 | 0 Talking ♥
Assalamualaikum :'D . Hai guyssss . Sihat ? Shera alhamdulilahh sihat :) . K title shera hari ini 'MAAFKAN SAYA JIKA ADA SALAH :')' . Maafkan shera kalau shera ada salahh dengann korangg . Shera mintak maaf jika shera ada kutuk kutuk korangg :< , shera tahuu shera ini memang takk sempurna dimata korangg and tidak patutt kalau shera kutuk kutuk korangg k --' . Shera tidakk suka bermusuhh , kalau bolehh shera nakk berkawan dengan semua orangg , shera nakk buatt baikk dengan semua orangg ;') . Shera sekarangg nie tengahh ada banyak masalahh k , shera tensionn bhai :'( . Shera tak tahu nakk selesai kan macam mana lagi :< . Shera nakk selesai kan masalahh nie cepat cepat , shera nakk berbaik dengan orangg tuh sebab shera dah anggap diaorangg macam kakak kandungg sheraa . Shera tak tahu siapa yang buat cerita sampai benda nie jadi makin lama makin terukk . Shera tahu benda nie boleh selesai kalau tiada yang jadi batu api k ! Shera harapp orangg tuh bukan kawann baik shera atau orangg lain . Shera tak nak orangg benci shera dan shera taknak benci orangg . Bermusuhh takk baikk right ? K shera sedihh k bermasam muka dengan orangg yang shera sayang and shera dah anggap kakak shera sendiri :( . Shera nakk berbaik semula dengan dia dan shera nakk macam duluu baru baru kenal diaorangg . Ye shera akui memang diaorangg baik sangatt terhadap sheraa . Sometime diaorangg dengar masalahh shera , shera hargai nasihat nasihat diaorangg :'< . Tapi tuh semua dah tak akan terjadi kalau ada yang menghasut supaya benda nie jadi lebih makin terukk . Shera sedih k jadi macam nie . Kakak yang shera sayangg ? Maafkann shera jika shera ada salahh , shera nak benda nie settle dengan cepat sebab shera rindu nakk macam duluu , shera rindu nakk rapatt dengan kakak balikkk :'( Maafkann shera . Jangan risau shera dah maafkann korangg berdua . Biarlahh orangg nakk cakap apa k pasall keburukann shera , shera taknakk amek tahu . Shera nakk kakak maafkann shera jugakk . Terimakasihh :') . Iloveyouuu kak :*
Single :')
Friday, 1 June 2012 | 01:38 | 0 Talking ♥
Assalamualaikum , sayy hai guysss :) . Sihat ? Okayy good . Hah cerita aku hari ini single . Ulang lagi sekali SINGLE okayyyy . Hm jodoh tak panjang k . So sad babyyyy :( . Okay 22 may k aku break dengan dia . Hari tuh palingg sedih k . Hanya tuhan je yang tahuu . Aku sayang dia weyy , ulang lagi sekali AKU SAYANG DIA . K penat aku kena ulang je . hihi . K hari selasa nie kalau dengan dia lagi dah 2 bulan k aku dengan dia , tapi kitaorang sempat sebulan je wey . Ya allah sedih nyaaa :( . Tapi ada sebabnyaa kitaorang tak dapat nak bersatu . aku accept sebab tuh . Hm :/ . K hari rabu harituh aku jumpa diaa dekat mall . Happy sangat wey , dia comel je . hihi . Okay sekarang kitaorang baik sebagai seorang kawan :D . Gambar dekat atas tuh masa aku jumpa dia . Tengok tuh bukan main lagi aku senyum . Hehe ;) . K iloveyou zanie <3
Rindu
Saturday, 26 May 2012 | 06:19 | 0 Talking ♥

Assalamualaikum :D . Hai guyssss , k title aku  hari nie rindu k . Rindu dekat ZANIE AZIZ :( . Rindu diaa weyy , dia rindu aku tak ? Hmmm . Tadi aku nampak dia dekat rumah kawan aku , serious doh aku happy gila dapat tengok muka kau even dari jauhh . Tapi pada masa yang sama aku sedihh sebab aku tak dapat nak jumpa kau :'( . Wey tadi aku rasa macam nak peluk kau je wey , sumpah aku rindu kau gilaa . Tapi sayangnyaa aku tak dapat buat tuh semua :/ . Kenapa wey kau tinggal kan aku ? Aku nak kau terima aku balik tapi kau hmmm . Sedih doh aku kalau aku ingat masa kita couple duluu . Ya allah aku takk kuatt :( . Ramai yang cakap dengan aku jangan tunggu kau nanti aku sendiri yang kecewa tapi aku sanggop doh tunggu kau . Walau apa apa pun terjadi aku tetap sayang kau zanie :( . Kbyee . Iloveyouu awakk :(

TINGGAL :(
Wednesday, 23 May 2012 | 08:29 | 0 Talking ♥

AKU DAH HILANG KAU . SUMPAH DOH AKU SEDIH . MAAF KAN AKU KALAU AKU ADA SALAH DENGAN KAU . WALAU APA APA PUN TERJADI AKU TETAP SAYANG KAU  . INGAT TUH WEY :( . AKU HARAP KAU TERIMA AKU LAGI . BYEEEEE .............. :'(

Kenapa ? --'
Saturday, 12 May 2012 | 23:22 | 0 Talking ♥
Assalamualaikum :D hai guysss . Sihat ? Lama kan aku tak update blogg . Hewheww act malass :p . Okayy cerita aku pada hari ahad nie kenapa ? Okayy kenapaa ? Sebab nyaa aku nakk cerita lah niee . Okayy macam biasa situasi aku dengan beruk (Hareena Ary) aku sama hari nie . Sedih gilaa kitaorangg . Sebab apa ? Sebab dua ekor monyet nie yang buat kitaorang sedih . Dany dengan Zanie , korang mesti tahu kan dua ekor monyet nie siapa dengan kitaorang . Okay tadi aku nampakk harena update status yang menunjuk kan dia tengah sedih , aku tanye kenapa ? dia cerita semua nyaaa and pada masa yang sama aku cerita masalah aku dengan si Fatihin Majid , so aku tak dapat nak dengar sangat cerita harena sedang kan aku sendiri tengah sedihh . Banyak bhai Fatihin bagi semangat , bagi kata kata azimatt . Hahahahaa . Heyyyy! Dua ekor monyet Dany and Zanie tolong lah hargai aku dengan harena , tolong lah hargai PERASAAN kitaorangg . Kitaorang tak mintak lebih , kitaorang mintakk satu jee . Kitaorang mintak DIHARGAI sahaja . Tolongg :( . Kitaorang tahu kitaorang tak perfect untuk korang berdua monyett , tapi jangan nak seksa kami macam niee . Pleasee :/ . Penat doh nak nanges jee , kitaorang nangess , korang sedapp jee tidurrr kann . Ehh kang ada jugakk aku tumbukk korang berdua nie kangg , biar terbelah dua cermin mata korangg . Korang kena faham hati perempuan lembut macam kain suteraa , korang kena jaga nyaa elok elokk . Bukann korang buat macam apa yall . Perempuan cepat nanges sebab tuh kaum hawa LEMAH dolll . Faham kitaorang k ? Tak mintak lebihh punn . Danyy ? Kau dengar sini ea , kau hargai perasaan ena lah gilaa , jangan nak buat dia sedih jee . Zanie awakk punn samaa , hargai perasaan sayaa :( . Korang dengar kann ? Kalau tak dengar mehh sini aku jerit biar pekak . Errr --' . Hareena ? Kita kena be stronggg , kena kuatt ! yeeeahhh :D . Okayy guysss . Iloveyouu SYAZANI BIN ABDUL AZIZ . Byeee :(

Older Post
♥ Disclaimer ♥

Hi , my name is Shere Loopy . I'm sweet fifteen y/o and stay at Batu Pahat Johore . Beware went you being here , don't ever try to copycats my blog . Thanks 4 visit :]


♥ Tagboard ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan